Keppi, De bestelstatus

Laat de klant weten wat de status is van de bestelling...

en oja, stuur gelijk een teaser voor een volgende bestelling mee

Eet- & bestelsites & webshops

Direct aanmelden

De bestelstatus

De bestelstatus

Eet- & bestelsites
Je hebt een horeca gelegenheid en wil graag de mogelijkheid bieden om eten af te halen dan wel thuis te laten bezorgen. Dan kun je je natuurlijk aansluiten bij een van de grote partijen, maar ja wil je dat? Wie weet wil je het wel gewoon zelf aanbieden op je website of kies je juist voor een lokaal initiatief.

Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat je dan geen voortgangsinfo kunt verstrekken. Via Keppi kun je eenvoudig een bericht sturen rechtstreeks in de handpalm van de gebruiker die vol enthousiasme staat te wachten op het lekkers. Wil jij iets doorgeven aan je klant? Aangeven dat het bijna klaar staat? Dat het wat langer duurt, maar je er wel iets extra's bij hebt gedaan? De bezorger onderweg is? Het is allemaal mogelijk en het mooie is, als je dat nu ook al verwerkt in je eigen systeem omdat je bijvoorbeeld een bestelling hebt afgerond, dan kan dit ook nog eens automatisch doorgestuurd worden naar Keppi om het bericht naar de klant te versturen.

Webshops
De bestelling is geplaatst, maar het gaat nog wel even duren voordat de bestelling verwerkt is en wordt geleverd. Uiteraard stuur je nu voortgangsinformatie per mail naar de gebruiker, maar hoe vaak komt deze niet aan of wordt ie niet (tijdig) gelezen? Zonde, zeker wanneer de bestelling afgeleverd wordt en de bezorger voor een dichte deur staat. Een bericht rechtstreeks op de telefoon van de gebruiker biedt dan een veel hogere attentiewaarde en is eenvoudig ingeregeld. Jullie systeem die de voortgang omzet naar een mailtje en de deur uit stuurt, kan ook gekoppeld worden met Keppi om op die manier de gebruiker ook met een bericht in de handpalm direct te informeren over een volgende stap in het proces.

Happy customer
Iedereen waardeert duidelijke communicatie. Een klant die weet wanneer ie wat kan verwachten, zal sneller geneigd zijn om nog eens terug te komen. Keppi geeft je de mogelijkheid deze communicatie te realiseren zonder dat het nodig is om een eigen app te laten ontwikkelen. En als je dan toch een bericht stuurt over de status van de bestelling, stuur dan ook gelijk een teaser mee voor een volgende bestelling.

Koppelingsmogelijkheden
Wanneer je al een goed werkend systeem hebt om de voortgang in bij te houden, dan kan je webbouwer een koppeling leggen met Keppi om zo de berichten geautomatiseerd te versturen.

Direct beginnen
Je zou morgen al kunnen beginnen met het gebruik...nee zelfs vandaag nog kunnen starten met het gebruik van Keppi. Maak een account aan en de eerste stap is gezet naar en goed geinformeerde klant.


Neem contact op