Keppi, De reminder

We kennen het allemaal wel; Ineens denk je er weer aan. De fysio, ja daar had je over een kwartier moeten zijn.

Beautysalons, massagepraktijken, fysiotherapeuten, tandarts, diëtist, kapper, ziekenhuis en dergelijke1

Direct aanmelden

De reminder

De reminder

We kennen het allemaal wel; je had die afspraak voor een controle over een aantal maanden in je agenda moeten zetten en ineens denk je er weer aan. De fysio, ja daar had je over een kwartier moeten zijn.Zou het dan niet handig als je nog een reminder had gehad een dag van te voren of misschien wel een week én een dag van te voren.

Met Keppi is dat eenvoudig te realiseren, want als ondernemer zit je ook niet te wachten op een klant die niet komt opdagen. Met Keppi kun je eenvoudig zorgen voor een afspraakreminder, waarbij je tevens kunt communiceren wanneer ze bijvoorbeeld iets mee moeten nemen of nog iets moeten doen. Denk daarbij aan bloedprikken voor een afspraak bij in het ziekenhuis of het meenemen van de knijpbal die je van de fysio die je gebruikt om thuis te kunnen oefenen.

Informatie op het juiste moment
Een afspraakreminder is er om de client te informeren over een afspraak die actueel is. Dan is het dus ook van belang dat het tijdig gelezen wordt. Van e-mail is het tegenwoordig de vraag of het aan komt en vervolgens ook nog eens of het (tijdig) gelezen wordt. Met Keppi verstuur je een bericht met hoge attentiewaarde rechtstreeks in de handpalm van de gebruiker, waardoor de kans dat het gelezen wordt op het moment dat het van belang is, groot is.Keppi, slimmere communicatie op het moment dat het er toe doet.

Verslaglegging
Net een afspraak gehad en de cliënt nog even mee geven wat er zojuist besproken is en wat ze nog aan oefeningen kunnen doen? Ook dat kan snel rechtstreeks in de handpalm van de cliënt achtergelaten worden door een bericht te versturen met Keppi. Altijd bij de hand en snel gelezen!

Eenvoud
Keppi zorgt ervoor dat jouw cliënten zich eenvoudig zich kunnen aanmelden op basis van een qr-code, waarna ze op de hoogte worden gehouden van hun afspraken, ook wanneer er bijvoorbeeld eentje komt te vervallen.

Neem contact op