Keppi, Fit communiceren

Als er een plek vrijkomt in een gewilde klas, of als je een training op een andere locatie wil laten plaatsvinden? Hoe informeer jij je klant dan?

Fit coaches, sportscholen, thuissportcoaches

Direct aanmelden

Fit communiceren

Fit communiceren

Je klant heeft een drukbezet leven waar sporten een onderdeel van is. Er valt wel eens een klant uit, vanwege andere afspraken of ziekte en jij zit met een lege plek. Je klant heeft doelen voor ogen, wil op de hoogte blijven en uitgedaagd worden, maar je huidige communicatie verloopt nu via bekende kanalen zoals e-mail, social media en folders en flyers en bereikt lang niet altijd de juiste klant op een passend moment.

Informatie op het juiste moment
Wat als je er voor kunt zorgen dat je klanten een notificatie krijgt op het moment dat het er toe doet? Als er een plek vrijkomt in een gewilde klas, of als je een training op een andere locatie wil laten plaatsvinden? Of je wil na de les nog enkele tips uitsturen? Je kunt je klant altijd direct bereiken, zonder dat je daarvoor iedereen persoonlijk moet benaderen. Zo mist je klant nooit de kans om het beste uit zichzelf te halen.

Fit zijn is een levensstijl
Om fit te zijn en blijven is het belangrijk om op alle facetten van je leven je gezondheid te betrekken. Herinner je klant eraan om de trap te nemen, of stuur een oefening rond die vanachter een bureau gedaan kan worden, misschien wel vanaf de bank.

Neem contact op