Keppi, Bestendigen van gedrag

We laten gedragsverandering maar al te vaak eenvoudig ondersneeuwen door de waan van alle dag. Maar wat als ik er tussentijds nog weer eens op geattendeerd word?

trainers, coaches en dergelijke

Direct aanmelden

Bestendigen van gedrag

Bestendigen van gedrag

Bij bewustwording en gedragsverandering is herhaling van groot belang. Wat heb ik ook al weer geleerd en hoe pas ik dat toe in deze situatie? We laten het maar al te vaak eenvoudig ondersneeuwen door de waan van alle dag. Maar wat als ik er tussentijds nog weer eens op geattendeerd word?

Trigger je mensen
Met Keppi kun je ook tussentijds een heads-up sturen naar de mensen om zo te zorgen dat ze nog weer een extra stimulans krijgen om het aangeleerde in de praktijk te brengen. Er nog eens over na te denken en toe te passen zodat het nog beter in slijt.

Positief aandenken
De trainingen zijn achter de rug en de sessies zijn voorbij. Zou het dan niet mooi zijn als je een maand, twee maanden en/ of een kwartaal later nog eens een reminder stuurt? Nog weer eens een extra stimulans om het actueel te houden. Je zorgt daarmee niet alleen voor een positieve prikkel, maar ook voor een positief aandenken. Het is helaas nog niet gebruikelijk dat dit soort zaken gebeuren, maar je profileert je hiermee nadrukkelijk. Wat weer kan leiden tot extra mond-tot-mond reclame en daarmee nieuw werk, wat vanzelf naar je toe komt.

Neem contact op