Keppi, Abonnement met meerwaarde

Je platform biedt zowel gratis accounts als betaalde accounts, maar hoe maak je je betaalde accounts waardevoller en zorg je dat men een abonnement afneemt?

Freelance platformen, werving en selectie platformen, vacaturesites en dergelijke

Direct aanmelden

Abonnement met meerwaarde

Abonnement met meerwaarde

Je platform biedt zowel gratis accounts als betaalde accounts, maar hoe maak je je betaalde accounts waardevoller en zorg je dat men een abonnement afneemt? Zoekprofielen, uitgebreidere filtermogelijkheden en een mailtje als er weer een nieuwe kans ligt?

Informatie op het juiste moment
Wat als je ook nog eens kunt zorgen dat men een notificatie krijgt op het moment dat er een nieuwe opdracht binnen komt die past, een vacature die op het lijf van de gebruiker geschreven is of wanneer een potentiƫle werknemer zich aanbiedt? Het is niet de bedoeling dat je net die ene kans mist en een dienst als Keppi is voor dat soort abonnementhouders een uitgelezen toevoeging om snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van wat er speelt.

Integratie
Je hebt al een heel platform (laten ontwikkelen) en er moet niet ook nog eens een los systeem gebruikt moeten worden om Keppi te laten werken. Klopt, dat vinden wij ook en daarom hebben we een eenvoudige koppelingsmogelijkheid die er voor zorgt dat er via een zogenaamde API informatie uitgewisseld kan worden met ons systeem. De abonnee scant een QR-code in zijn account bij jullie en wordt automatisch op de hoogte gebracht van de kansen die voor hem of haar van toepassing zijn op het moment dat het er echt toe doet.

Neem contact op