Keppi, Hoe wat waar?

Elk jaar krijgen we allemaal de jaarplanning door. Maar wie heeft niet een keer voor een dichte deur gestaan of is vergeten de sportkleren mee te geven op die speciale dag?

Kinderdagverblijven en scholen

Direct aanmelden

Hoe wat waar?

Hoe wat waar?

Al die regeldingen
Studiedag, sportdag, zwemles, uitvoering, kamp en excursies. Elk jaar krijgen we allemaal de jaarplanning door. Maar wie heeft niet een keer voor een dichte deur gestaan of is vergeten de sportkleren mee te geven op die speciale dag? En wanneer waren ook alweer de studiedagen? Gedurende een jaar zijn er zoveel activiteiten én die activiteiten veranderen vaak weer van locatie, benodigdheden of datum. Probeer daar maar eens van op de hoogte te blijven.

Informatie op het juiste moment
Met Keppi kun je reminders sturen die direct in de handpalm van de gebruiker terechtkomen. Plan ze vooraf en stuur iedereen een week en een dag van tevoren een reminder. Actuele informatie naar degene voor wie het van toepassing is, omdat je met Keppi groepen aanmaakt voor bijvoorbeeld een specifieke klas of team.

Alternatief voor groepschats
Elke ouder herkent wel de groepschat, waar de belangrijke informatie kwijtraakt tussen de grapjes, filmpjes, foto’s en gesprekken. Met Keppi heb je de mogelijkheid om naast een groepchat ook een kanaal te maken waar alleen de belangrijke mededelingen worden gedaan. Zo scheidt je de informatiestromen, zonder het sociale aspect teniet te doen.

Neem contact op