Keppi, Bezinning

In het weekend ontmoet iedereen elkaar in en rond de kerk om bewust bezig te zijn met het geloof. Maar daarna?

kerkgenootschappen

Direct aanmelden

Bezinning

Bezinning

In het weekend ontmoet iedereen elkaar in en rond de kerk om bewust bezig te zijn met het geloof. Maar daarna? We laten het maar al te vaak eenvoudig ondersneeuwen door de waan van alle dag. Maar wat als je er tussentijds nog weer eens op geattendeerd wordt? 

Informatie op het juiste moment
Met Keppi kun je ook tussentijds een bericht sturen naar de mensen, om zo te zorgen dat ze nog  een extra moment van bezinning krijgen. Er nog eens over na te denken en toe te kunnen passen, omdat je ze weer herinnert. Elke dag bewust bezig zijn met het geloof, dat is wat je uit wil dragen.

Nabijheid van afstand
In deze tijd ontvangen we zoveel email en berichten via social media, dat het moeilijk kan zijn om daar nog tussen te komen. Keppi biedt de mogelijkheid om berichten te versturen die een hoge attentiewaarde hebben, waardoor ze minder makkelijk ondersneeuwen. Activiteiten, momenten van ontmoeting en diverse bijeenkomsten kunnen via Keppi worden gecommuniceerd. Daarnaast is het mogelijk om via Keppi berichten te ontvangen van gebruikers van de dienst en hen zo geestelijk te kunnen bijstaan in moeilijke tijden. 

Neem contact op